ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ

ΔΙΑΚΥΡΥΞΗ 3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 1974 _______________________________________________________

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

ΤΟ 8ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ...

ΧΩΡΟΣ: Καλή αισθητική.Κυριαρχία του κόκκινου χρώματος, μαζί με το πράσινο. Όμορφα στημένα και πολλά "στέκια" προβολής (ξεχώριζε αυτό του "ΓΙΝΕ ΕΣΥ Η ΑΛΛΑΓΗ").
ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ: Συζητήθηκε αυτή του Τσίπρα, αλλά εμένα μου έκανε εντύπωση αυτή του πρέσβη των Η.Π.Α.
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ: Το video με τα μηνύματα των σοσιαλιστικών κομμάτων.
ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ: ΟΛΟΙ οι Σύνεδροι χειροκρότησαν τον Πρόεδρο του Κινήματος κατά την είσοδό του, στέλνοντας, μ΄ αυτόν τον τρόπο, μήνυμα ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ: Αντιπροσωπευτικό των γενεών, των κοινωνικών ομάδων, των στελεχών, θα μπορούσε να είναι και των εσωκομματικών συσχετισμών.
ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ: Δυναμική, με ουσία, ενωτική.
ΦΡΑΣΕΙΣ & ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ: "Ελλάδα των αξιών" - "Θ΄ αλλάξουμε διότι δεν δεχόμαστε..." - "Μαζί μπορούμε" - "Όμως, σήμερα, δεν μπορεί να επιβάλει η Αμερική στον κόσμο αυτά που θέλει κάθε φορά" - "Προοδευτική διακυβέρνηση" - “όποιος αποκλείει τους άλλους, αποκλείεται ο ίδιος” - "Κυβερνητισμός για μένα, σημαίνει μια πολύ συντηρητική αντίληψη της πολιτικής" - "εσωτερική επανάσταση" - "ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ"
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ: Συναινετική με έμμεση αναφορά στην "αναγκαιότητα" επιβίωσης του δικομματικού μοντέλου.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κ.Κ.Ε.: Μία από τα ίδια. Επιμονή στην "μοναδική αλήθεια" και στην άρνηση κάθε συνεργασίας.
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: Αναμενόμενη. Άνοιγμα "παραθύρου" για κάποιας μορφής κοινή δράση.
ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ "ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ": Ανησυχία για το μέλλον, αναμονή της ριζικής ανανέωσης, ελπίδα για ουσιαστική ενότητα, επιθυμία για αλλαγή πολιτικής, αλλά της εικόνας του Κινήματος.
ΝΕΟΛΑΙΑ: Μεγάλη συμμετοχή και δυναμική παρουσία.
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών, πρόσκληση των blogers, παροχή διευκολύνσεων (Η/Υ, χώρος Internet).
ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ: Αγωνία, ελπίδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: